Profhilo

Profhilo är en av de senaste succéprodukterna på marknaden; en injicerbar anti-aging-behandling bestående av hyaluronsyra för hud som med åldern förlorat sin elasticitet och fasthet. Det kan användas på ansikte, hals, decolletage och händer.


Profhilo skiljer sig från andra fillers då dess uppgift inte är att ge volym eller konturera utan sprids över ett större område och bidrar till återfuktning, åtstramning och ”omformning” av huden. Ofta ser man en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer.


Produkten ökar elastin- och kollagenproduktionen samt jobbar på stemcellnivå, vilket effektivt omformar huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende, vilket kliniska data bekräftar. Tack vare sin smidiga konsistens finns det ingen risk för klumpbildning, vilket är en potentiell risk med traditionella fillers. Det betyder att det kan användas på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers, till exempel hals och panna.

Hur går behandlingen till?
Profhilo injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hudens återfuktning. Med en specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs.
Behandlingen är nästintill smärtfri med minimal återhämtningstid. Uppskattad behandlingstid är ca 5 min.
Biverkningarna är få och milda. Rodnad, blånad, ömhet eller klåda vid injektionsstället kan förekomma men är snabbt övergående.


Hur många behandlingar behövs?
En komplett kur består av två sessioner med en månad emellan. En ytterligare behandling kan rekommenderas efter ca fyra till sex månader för att bibehålla effekten.

 

Konsultation ingår i behandlingspriset. Innan behandling får du fylla i ett hälsoformulär och ange ev. allergier och sjukdomar. Före-och efterbilder tas för journalföring. Inga bilder publiceras i sociala medier utan patientens samtycke.Pris:

Första behandlingen: 3500 kr
Andra behandlingen och underhållsbehandling: 3000 kr.


 

Kontakt 

Injectellence AB 

Här finns vi!
 
Kompaniet, Sandtorget 1, Skövde

 

info@injectellence.se

Öppettider enligt överenskommelse

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
fillers filler skövde skaraborg göteborg läppbehandling läppfillers

© 2017 by Injectellence AB

Estetiska injektionsbehandlingar med fillers och botox i Skövde

  • instagram
  • Facebook Social Ikon